Over ons

Innoverend Werken is in 2010 opgericht met als doel vernieuwende werkwijzen te introduceren bij ondernemingen en organisaties. Innoverend Werken is een VOF met 2 vennoten waarvan Pieter Wierckx de initiatiefnemer is. Pieter heeft ervaring met complexe veranderingen bij grote organisaties maar ook met relatief eenvoudige aanpassingen in kleine bedrijven. Hij wordt als Transitie Expert gevraagd veranderingen te begeleiden binnen ondernemingen en organisaties. Pieter werkt  momenteel als parkmanager op diverse bedrijventerreinen waar innovatie gewenst is en hij is als adviseur verbonden bij Lease Bemiddeling Nederland.

De andere vennoot is Lily Wierckx. Zij richt zich voornamelijk op het dagelijkse management van een modern ondernemersplatform (www.westbrabantbusinessplaza.nl). Tevens heeft Lily ervaring als centrummanager van een middelgrote stad. Momenteel vervult Lily ook de rol als manager Woonboulevard Breda XXL.

Voor omvangrijke opdrachten maakt Innoverend Werken gebruik van Innovatie Partners die namens Innoverend Werken ingezet worden. Op deze wijze blijft de filosofie van Innoverend Werken gewaarborgd.

Persoonlijke ambitie van Pieter Wierckx:

Ik wil actief deelnemen aan een veranderende samenleving.
Daarom help ik mensen en organisaties om op een eigentijdse manier te gaan (samen)werken of ondernemen.
Het gevolg is dat er in een prettigere werksituatie betere resultaten worden behaald op economisch en maatschappelijk gebied.

Persoonlijke ambitie van Lily Wierckx:

Tijdens de economische crisis heb ik een bijdrage willen leveren aan de versterking van de regionale economie in West-Brabant. Daartoe heb ik een ondernemersplatform opgericht waarmee ik regionale ondernemers zowel digitaal als fysiek met elkaar verbind. Het resultaat is dat er meer zaken met elkaar in de regio gedaan wordt en dat is goed voor de economie en werkgelegenheid.

Innoverend werken WBBP interview

Bewaren

Bewaren