Ga naar de inhoud

Bedrijvenpark Lage Meren Bergen op Zoom

2024: Voorbereiding en overdracht werkzaamheden  

2023: Begeleiding Keurmerk Veilig Ondernemen

2022: Her-certificering Keurmerk Veilig Ondernemen

De her-certificering vindt plaats na een positieve KIWA audit waarin met name de creatieve oplossingen o.a. middels tientallen voetschouwen in Corona tijd worden geroemd.

2022: Werkgroepen met eigen budget

De nieuwe start van LMM door een gewijzigde aanpak waarbij leden in 4 werkgroepen met een eigen budget gelden kunnen besteden aan activiteiten en maatregelen. Het parkmanagement richt zich op het Keurmerk Veilig Ondernemen en Duurzaamheid. Daarnaast ondersteunt  het parkmanagement de werkgroepen.

2021: Energie Handelsplatform LMM

Via een externe tussenpersoon (geen traditionele energieprovider) kunnen de leden van Bedrijfsbelangenvereniging LMM tegen gunstige condities duurzame energie produceren en verbruiken.

2021: LMM nieuwe structuur

Gelet op de onverwacht gewijzigde financiële mogelijkheden worden door het bestuur van LMM heroverwegingen gemaakt inzake de ambities van de bedrijfsbelangenvereniging. In diverse digitale (Corona) ledenbijeenkomsten en separate persoonlijke bedrijfsbezoeken door het Parkmanagement besluiten de leden in een gewijzigde vorm de Bedrijfsbelangenvereniging te continueren. Dat is mogelijk doordat de leden van LMM vrijwillig instemmen met een forse contributieverhoging vanaf 2022.

2020: Voorbereidingen Bedrijven Investering Zone

Omdat de leden van de Bedrijfsbelangenvereniging LMM de wens hebben om het bedrijvenpark meer aandacht te geven op het gebied van Schoon, Veilig en Toekomstbestendigheid is via een positieve draagkrachtmeting getracht een BIZ op te zetten. Een definitieve opzet van een BIZ blijkt in Corona-tijd echter niet haalbaar. Omdat ook de gemeente Bergen op Zoom vanuit financieel oogpunt genoodzaakt is de jaarlijkse subsidie aan bedrijventerreinen stop te zetten wordt er door het bestuur van LMM een heroverweging gemaakt over de activiteiten vanuit LMM.

2019: Her-certificering Keurmerk Veilig Ondernemen