Ga naar de inhoud

Over ons

Innoverend Werken

Innoverend Werken is in 2010 opgericht met als doel organisaties te innoveren door vernieuwende werkwijzen te introduceren. Bedrijven, organisaties en collectieven worden door Innoverend Werken geholpen bij de visievorming en invulling van nieuwe werkconcepten.

Vanuit deze nieuwe werkstijlen zoals “Het Nieuwe Werken” en “Sociaal Ondernemen” is de ondersteuning ontwikkeld richting ondernemerscollectieven. Daarbij worden de ervaringen in projecten bij ondernemerscollectieven vaak in de rol van Parkmanager en Centrummanager vervuld.

Het team

Pieter Wierckx en Lily Wierckx zijn de initiatiefnemers van Innoverend werken en vullen zelf de rol in van Parkmanager of Centrummanager. Indien nodig worden ze ondersteund door deskundigen met specifieke kennis. Beiden hebben hun eigen achtergrond: Pieter heeft tientallen jaren ervaring in de Business to Business markt en Lily in de Business to Consumer markt.

Vanuit deze expertise vervult Pieter met name de rol van Parkmanager en Lily de rol van Centrummanager.

Projecten

Wij zijn momenteel actief bij:

Daarnaast is Pieter eigenaar/adviseur bij Lease Bemiddeling Nederland (www.leasebn.nl) en Lily eigenaar/manager van het regionale ondernemers platform West-Brabant Business Plaza (www.westbrabantbusinessplaza.nl)